Privacy statement Boots webshop

Boots Nederland BV, terzake handelend onder de naam Boots (hierna: Boots), hecht veel belang aan de bescherming van je privacy en de veiligheid van je persoonsgegevens. Wij zullen je persoonsgegevens uitsluitend verwerken in overeenstemming met de bepalingen van de Wet bescherming persoonsgegevens en overige toepasselijke wet- en regelgeving.

Welke gegevens worden gebruikt?

Bij de registratie vragen wij naar je naam, e-mailadres, telefoonnummer, adres en postcode. Boots verwerkt je persoonsgegevens om de dienstverlening via de Boots webshop uit te voeren, om de juiste gegevens te kunnen tonen, om je bestellingen te verwerken en om je vragen te beantwoorden.

Met behulp van je gegevens kunnen wij je van tijd tot tijd op de hoogte houden van belangrijke veranderingen binnen deze website, nieuwe diensten en speciale aanbiedingen die voor jou interessant zouden kunnen zijn. Indien je deze informatie niet wilt ontvangen, kun je je kosteloos afmelden bij Boots.

Deze website [www.bootswebshop.nl] bevat links naar andere websites. Wij zijn niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor enige privacy-aangelegenheden die zich in dat verband mochten voordoen en evenmin voor de inhoud, beveiliging of eigendom van de gelinkte websites.

Op welke manier beschermen we informatie van geregistreerde gebruikers/klanten?

Wij streven naar een veilige overbrenging van je gegevens van jouw computer naar onze servers. Boots heeft passende technische en organisatorische maatregelen getroffen om je persoonsgegevens te beschermen tegen verlies of tegen enige vorm van onrechtmatige verwerking. Met persoonsgegevens die in onze database zijn opgeslagen wordt zorgvuldig omgegaan.

Hoe gebruiken we Cookies?

"Cookies" zijn kleine blokjes informatie die op je harde schijf worden bewaard door je browser. We gebruiken cookies om onze dienstverlening te verbeteren. Zo gebruiken wij Cookies om bijvoorbeeld je gebruikersnaam te onthouden, waardoor de website bij een volgend bezoek sneller toegankelijk is. Je kunt er voor kiezen cookies uit te schakelen, het is mogelijk dat het weigeren van cookies leidt tot verminderde functionaliteit van deze website.

Kan het privacy beleid worden gewijzigd?

Indien het privacybeleid van Boots veranderingen ondergaat, zullen wij deze aanpassingen op deze pagina publiceren, zodat je altijd op de hoogte kan zijn over de gegevens die verzameld worden en hoe of onder welke omstandigheden ze worden gebruikt.

Jouw rechten

Zoals hiervoor vermeld, kun je er voor kiezen geen informatie via deze site te ontvangen. Als je geen commerciële informatie meer wenst te ontvangen, kun je dat kosteloos aangeven op klantenservice@nl.boots.com. Ook kun je verzoeken je gegevens in te zien, je gegevens te verwijderen of aan te passen.

Mocht je vragen hebben over het privacybeleid of de toepassing op deze website, aarzel dan niet om contact op te nemen met Boots.

Contact

Als je vragen of opmerkingen hebt over het privacy-beleid van Boots, kun je contact opnemen met:

Boots webshop
Boots Nederland BV
De Amert 603
5462 GH Veghel

www.nl.boots.com

Stuur ons een e-mail via  klantenservice@nl.boots.com of gebruik ons contacformulier om contact met ons op te nemen.

Bij het gebruik maken van de site gaan we er vanuit dat je akkoord bent met de cookies.

Contact Boots webshop
  • Bel
  • Mail